Reiki Healing

Helande händer till alla

Grundkurs Steg 1

Under första kursen i Reiki Healing förstärks din healingkraft i fyra etapper, så kallade initieringar som är en överföring och förstärkning av healingförmågan. Dessa är unika för reiki heaĺing metoden och genomförs av mig som Reikimaster. Redan efter första initieringen brukar många känna en värmande energi i händerna. Du får därefter lära dig hur du kan ge dig själv och andra behandling och praktisera detta under handledning. Du får själv behandling av mig och andra kursdeltagare under kursen. Efter kursen kan du förmedla healing personligen till dig själv, människor, djur och växter.

Inga förkunskaper krävs till denna kurs.

Alla deltagare lär sig och får tillgång till Reikihealing.

Diplom erhålles efter genomförd kurs.

 

Fortsättningskurs steg 2

Under fortsättningskursen erhåller du ytterliggare initieringar som förstärker och breddar din healingförmåga och som ökar din intuition och medvetenhet.  Denna kurs aktiverar din förmåga att på avstånd utan beröring förmedla healing så kallad distanshealing till dig själv, andra människor, känslor, relationer. Du kommer att få ta emot och ge distanshealing under kursen. En kurs för ännu effektivare healing behandlingar och ett fantastiskt redskap för din personliga utveckling.

Du har före denna kurs utbildat dig i reiki grundkurs.

Rekommendationen är att integrera och praktisera grundkursens healingteknik i minst 4 månader före denna kurs.

Diplom erhålles efter genomförd kurs.

 

 

Masterutbildning steg 3

Individuell anpassad utbildning för dig som själv vill sprida Reiki Healing vidare i framtiden och kunna hålla egna Reiki kurser. En utbildning där du utvecklas och växer in i Reiki master energin så du kan aktivera den på en hög och ren frekvens hos andra.En utbildning för dig som vill uppnå den maximala healingkraften och Master medvetenheten genom Reiki tekniken. Denna utbildning pågår oftast under en längre tid då du har möjlighet att vara med mig på flera kurser och har även kontinuerlig kontakt  med mig via samtal och reikibehandlingar. När du känner dig trygg och är redo att hålla egna Reiki kurser och utbilda andra blir du diplomerad som Reikimaster i Usui Shiki Ryoho.

 Diplom erhålles efter genomförd kurs.

 

 

Kommentarer

Linda Nordin Johansson

19.04.2021 18:40

I helgen hade jag förmånen att få vara med på en grundkurs i Reiki via zoom. Det gick jättebra. Kan verkligen rekommendera Kristina. Varm, trevlig och pedagogisk. TACK!!!

Kristina Bexell

22.04.2021 16:36

Fantastiskt, att allt fungerar så bra med Reiki kurser på distans via internet och zoom. Nu kan ni alla oavsett var ni bor vara med på mina kurser och upptäcka Reikins kraft och möjlighet.

Sue

16.06.2019 16:05

Reiki 1 och 2 har varit de sista pusselbitarna som jag saknat.
Tack för otroligt utvecklande och inspirerande dagar, Kristina!

Senaste kommentaren

25.07 | 09:19

Hej! Såg en lapp på Coop i Kisa om en grundkurs nu i slutet av juli. Men hann inte anteckna datum och anmälningsinfo då och nästa gång var lappen borta. Är det tillfället förbi nu?

05.04 | 11:25

Är intresserad av grundkurs i Örebro/ Karlskoga. Blir det nån sån under våren?

29.11 | 19:44

Kristina är lugn, pedagogisk och mycket trevlig att ha som lärare i Reiki. Tryggt att veta att man kan höra av sig och ställa frågor och bolla funderingar. Gick under hösten reiki 2 - Mkt NÖJD!

18.05 | 07:45

Känner mig så tacksam att ha fått gåvan att kunna ge Reiki under en kurs med Kristina. Att få uppleva hur energin bara kommer efter initieringarna känns som ett mirakel! Tack för en jättefin helg!

Dela den här sidan